Wat we doen

Wat doet We R Hugs?


Wij zijn uw partner voor uw knuffel op maat te produceren. We brengen uw wensen betreffende uw knuffel samen met de geschikte producenten. Vanuit onze kantoren begeleiden we u in het ontwikkelen en realiseren van uw productspecificaties.

Tijdens het productieproces wordt de kwaliteit van uw knuffel zorgvuldig opgevolgd. Wij gaan tot het uiterste om uw knuffels tijdig en met een uitstekende kwaliteit te kunnen leveren.


Wat voor bedrijf is We R Hugs?


We R Hugs maakt deel uit van We R Asia. Zij richt zich op het uitbesteden van productie van maat in China. We R Hugs richt zich vervolgens specifiek op het uitbesteden van de productie op maat in knuffels.


Wanneer is We R Hugs opgestart?


In 2011 is We R Hugs als zelfstandig merk begonnen. De vele aanvragen en de productie onder het merk We R Asia was voor de eigenaars van We R Hugs doorslaggevend genoeg om een eigen merk op te starten.


Waarom gebeurt de productie in China?


Één van de stichters van We R Asia heeft al 10 jaar een bedrijf in China. Het personeel bestaat uit Chinese en Europese medewerkers. De betrokkenheid van deze medewerkers en de gunstige lonen van de lokale arbeidskrachten zijn één van de vele redenen voor het uitbesteden van de productie op maat in China. Dankzij jarenlange ervaring kunnen we nu op een verantwoorde manier de productie van uw knuffel in China bevorderen.


Beschikt We R Hugs over eigen fabrieken?


We beschikken niet over een eigen productiefabriek op locatie. Alle productie wordt zorgvuldig uitgegeven aan de juiste specialisten. Het assortiment in knuffels is groot: er zijn knuffeldieren, poppenkastknuffels, ligknuffels, sleutelhangerknuffels, portemonneeknuffels, organische knuffels, leesknuffels en grote levensechte knuffels. Door deze verscheidenheid zijn verschillende kwaliteiten in productie een absolute voorwaarde. We R Hugs kiest er daarom ook voor om met professionals op verschillende productiegebieden samen te werken. We willen een ruime collectie kunnen aanbieden en inspelen op al uw wensen en door geen eigen fabriek te openen, zijn we in staat u deze diversiteit te kunnen presenteren.

Wat zijn de minimale aantallen voor een bestelling in China?


Het minimum aantal te bestellen stuks voor knuffels is meestal 1000 stuks. Voor levensechte knuffels is een kleiner aantal uiteraard ook mogelijk. We R Hugs selecteert voor eender welk aantal een passende producent voor uw knuffel. Indien u hier meer informatie over wilt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.


Kan ik zelf ook eens gaan kijken in China?


We R Hugs biedt haar meerwaarde door aanwezig te zijn op locatie in China. Indien u toch graag een kijkje gaat nemen in China, om bijvoorbeeld de producenten te selecteren, de prototypes te beoordelen of de producten te inspecteren op kwaliteit, behoort dit zeker tot de mogelijkheden. Onze transparante aanpak zorgt ervoor dat de producenten u graag ontvangen en begeleiden tijdens uw bezoek.